Wachtwoord vergeten?
Vul uw e-mailadres in om uw wachtwoord te resetten.

100% Werkzaam.

Het matchplatform voor mensen vanuit de Participatiewet en werkgevers.

Waarom 100% werkzaam?

Op 1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden. Het doel van deze wet is om meer mensen vanuit de Participatiewet aan werk te helpen. Gemeenten zijn sindsdien verantwoordelijk voor mensen waarvan is vastgesteld dat zij arbeidsvermogen hebben, maar ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een passende baan. Daarom is 100% werkzaam ontstaan.

100% werkzaam vindt beperkingen maar beperkt. Daarom denkt 100% werkzaam in uitdagingen. Het platform kijkt naar alles wat mensen juist wel kunnen. Want dat is heel veel. Werkzoekenden met een beperking hebben vaak meer in huis dan hun cv laat zien. Ze hebben mooie persoonskenmerken, waarden, normen en karaktereigenschappen die in onze ogen in tal van functies goed van pas komen.


Hoe werkt 100% werkzaam?

Op 100% werkzaam vindt u de juiste werknemer vanuit de Participatiewet voor uw bedrijf. U kunt het totale aanbod zien van onze kandidaten. Bent u echt op zoek? U hoeft dan alleen maar een profiel aan te maken en uw wensen aan te geven. Het platform zoekt dan voor u de beste match.

100% werkzaam matcht niet alleen op basis van harde eisen, maar juist ook op zachte kenmerken als: persoonlijke kenmerken & karaktereigenschappen. Op deze manier vindt u de best passende kandidaten in een handomdraai. Bovendien is het vervolgens heel eenvoudig om zelf in contact te treden met de kandidaat of zijn begeleider!


Matching

100% werkzaam maakt matches tussen uw wensen en kandidaten op vooral zachte kenmerken. Hierbij kunt u denken aan: karakter­eigen­schappen, persoonlijke voorkeuren en waarden en normen.

Percentages laten u meteen zien welke werknemers het beste bij u passen! Maak een profiel aan en u ziet meteen de best passende kandidaat.

100% Werkzaam stappen

Zo werkt het matchen:


87%
match
powered by Timing