Wachtwoord vergeten?
Vul uw e-mailadres in om uw wachtwoord te resetten.

100% werkzaam is een initiatief van Timing om te zorgen dat werkgever en werknemer vanuit de Participatiewet elkaar online makkelijker kunnen vinden zonder tussenkomst van Timing en allerlei instanties. Timing is landelijke speler op de arbeidsmarkt. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services is wat Timing doet. Mocht u via 100% werkzaam geen geschikte kandidaat kunnen vinden, dan kunt u contact opnemen met Timing. Wat kan Timing dan voor u betekenen?


Werkplekanalyse

Zo kunnen wij analyseren welke werkplekken en functies binnen uw bedrijf geschikt zijn voor deze doelgroep. Ook maken wij inzichtelijk welke doelgroepen passen bij de geïdentificeerde werkplekken. Waar liggen kansen voor inzet van de doelgroep en wat zijn de valkuilen?

ik wil contact


Werving en selectie

Via onze gespecialiseerde adviseurs vervullen wij de rol van intermediair tussen landelijke en lokale uitkeringsinstanties, andere (online) wervingskanalen en u als werkgever. Wij werken continu aan het uitbreiden van onze landelijke pool van beschikbare medewerkers.

ik wil contact


Introductie en begeleiding

Wij adviseren en begeleiden zowel uw nieuwe medewerkers vanuit de Participatiewet als uw zittende medewerkers. Ook adviseren onze gecertificeerde jobcoaches het management bij participatie op de werkvloer.

ik wil contact


Juridisch werkgeverschap

Wij bieden de mogelijkheid tot detachering van uw nieuwe medewerkers vanuit de Participatiewet. U wordt hierbij volledig ontzorgd doordat wij beschikbare werkgeversregelingen verrekenen in het tarief en de bijkomende administratieve handelingen overnemen.

Vraagt u zich als werkgever af of uw bedrijf klaar is om medewerkers vanuit de Participatiewet in dienst te nemen? Wij kunnen u adviseren én helpen u graag bij de werving en selectie van werknemers vanuit de Participatiewet.

ik wil contact

Veelgestelde vragen