Wachtwoord vergeten?
Vul je e-mailadres in om je wachtwoord te resetten.

Disclaimer

Door deze site te raadplegen, stem je automatisch in met deze voorwaarden.
De pagina's en overige inhoud van onze website zijn eigendom van 100% werkzaam. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van 100% werkzaam. Het wijzigen van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Wij beschermen de privacy van de gevoelige informatie die je aan ons verstrekt en gebruiken deze informatie alleen voor 100% werkzaam. Door jouw profielfoto te uploaden geef je toestemming om deze openbaar te maken richting werkgevers.

100% werkzaam wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd. Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

Google analytics

Met Google Analytics houden wij gebruiksgegevens bij, zoals de IP-adressen en domeinen, de bronadressen van waar de pagina's zijn opgeroepen, datum en tijd van de oproepen, de doorverwijzende internetsites en andere parameters in de URL's. Deze logbestanden en gegevens worden voor statistische doeleinden en op anonieme wijze gebruikt, alsook voor het verbeteren van het platform 100% werkzaam.