Wachtwoord vergeten?
Vul je e-mailadres in om je wachtwoord te resetten.

Service & contact

ik wil contact

100% werkzaam is een initiatief van Timing om te zorgen dat werkgevers en werknemers vanuit de Participatiewet elkaar online makkelijker kunnen vinden zonder tussenkomst van Timing en allerlei instanties. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services is wat Timing doet. 100% werkzaam vindt dat iedereen recht heeft op passend werk om trots op te zijn. Want werk is belangrijk. Natuurlijk om geld te verdienen, maar ook om je te ontwikkelen en om sociale contacten te leggen.

Mocht je na enige tijd via 100% werkzaam geen baan kunnen vinden, dan kan je hulp krijgen van onze intercedenten. Dit initiatief ligt bij jezelf. Onze intercedent helpt je dan jouw weg te vinden in je rol als werknemer. Samen zorgen jullie ervoor dat je je werk zelfstandig uit kunt voeren. In veel gevallen is het ook mogelijk om jobcoaching vanuit de gemeente of het UWV in te zetten voor nog meer begeleiding op de werkvloer om jouw nieuwe baan tot een succes te maken.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet zo gaat zoals je graag zou willen. Dan kun je terugvallen op een uitkering. Maar je bent in ieder geval een ervaring rijker. Op basis daarvan kun je op zoek naar een andere baan. Heb je een vraag, stel deze dan via het contactformulier.

Veelgestelde vragen